Gästbok

Tack för att du besöker Sibbhults hembygdsförenings hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av GÖRAN ANDERSSON, den 10. dec, 2018
UNDRAR OM FOTTERT ÄR KVAR PÅ MIG SITTANDE I EN VENTIL SOM ÄR PÅ VÄG TILL ET RYSKT TANKFATTTRTYG. HAR KVAR MITT PASERKORT SOM JAG VILL SÄTTA DÄR
E-post:
Skrivet av Ingrid Persson f Broberg, den 16. jun, 2018
Planerar ni någon hemvändarträff? Vore trevligt om det vore så.
E-post:
Skrivet av Dora, den 20. mar, 2017
Mycket trevlig hemsida
Skrivet av Dora, den 20. mar, 2017
Mycket trevlig hemsida
Skrivet av Daisy, den 17. okt, 2016
Jag älskar din webbplats, mycket trevligt.
Skrivet av Claes Ruderstam, den 8. jun, 2016
Inför ett föredrag i Sibbhult har jag varit inne på Hembygdsföreningens hemsida och lärt mig lite om byn och bygden. Jag har också "lånat" ett par bilder till mitt powerpointprogram - TACK! Själv är jag ordförande i Wittsjö Hembygdsförening.
E-post:
Skrivet av mariana knutsdotter, den 12. maj, 2016
På detta foto står min morfar Henning Martinsson (1881-1941) längst till höger. Är det någon som vet vilka de andra är?
E-post:
Skrivet av Ola Theander, den 29. apr, 2016
Har suttit i dag och läst en massa brev som min farfar och farmor skrev när de bodde i Sibbhult 1920 och framåt några år. Farsan föddes där 1921. Farfar, Birger Theander, jobbade på glasbruket. Farmor Gotty var hemma.
E-post:
Skrivet av Andersson, den 21. dec, 2015
Jag vill hälsa till alla i Sibbhult som kommer ihåg mig. Gull-Britt Anderssonfödd Olausson Vi var hos vår mormor Elsa Svensson varje sommar. En riktig God Jul o Ett Gott Nytt År.
E-post:
Skrivet av Lennart Wiktorsson, den 19. maj, 2015
Lennart W hälsar till skolkamraten Arne Malmberg
E-post:
Skrivet av Per, den 7. maj, 2015
Jag har en mjölkflaska från Färe glasbruk.

Vad kan M.O.M stå för?
Skrivet av Gull^Britt, den 25. apr, 2015
Jag har nyligen skaffat mig dator, o går in på Sibbhult där jag är född o hittar en som skrivit om fam. Truedsson vars dotter hette Vivan hon bodde i Gröndal o jag o min syster hade hennes hund med oss när vi åkte tåg ner till mormor varje sommar hoppas du läser detta Mats
E-post:
Skrivet av Kent Ottosson, den 31. jan, 2014
Mycket intressant läsning. född i Sibbhult men bodde bara en kort. Mina morföräldrar bodde i Knaggatorpet, var där ganska ofta. Stort tack till er som ser till att det finns så mycket att läsa
Skrivet av Arne Malmberg, den 5. dec, 2013
Jag bodde inte i Sibbhult särskilt många år. Jag tror det var 46 till 52. Mamma ,som var syster till John Malmberg som köpt Solbackens Livs, tog mig från Göteborg till Sibbhult .där hon med sin ekonomi bakgrund hjälpte sin bror .
Jag fann mig snabbt tillrätta, även om steget från Göteborg var ganska stort. Det blev så bra att jag fortfarande efter mer än 65 år tycker att Sibbhult för alltid finns i mitt hjärta. Idrottsföreningen, Olanders pojkar och Lennart Rydh finns alltid.
Särskilt fint att komma på hemvändaredagar för några år sedan. Hoppas att de kommer igen.
Arne Malmberg, Karlskrona


E-post:
Skrivet av Margot Gerdt, den 20. okt, 2013
Hej på er! Det är så kul att läsa om och se bilder från min hemby! Jag skulle vilja be om hjälp att hitta information om min farfar Gottfrid Svensson och farmor Selma. De bodde bl a i Furuboda (Kullaskogen). Den som vet något kan nå mig på telefon 0706363187 eller e-post margot.gerdt@comhem.se
Margot f Svensson, Läppar-Willes barnbarn
E-post:

Senaste kommentarer

23.04 | 19:39

Hej.

Har många gamla bilder på släkt i Sibbhult jag inte kan identifiera. Vill ni ha korten? Om, skickar jag dom gärna bara jag får en adress.

...
14.04 | 17:29

till för den nya bilismen - blev ingen succé - farfar kom ihop sig med Hr Färe och flyttade till Vårgårda 1929 där han blev Disponent vid Armaturfabriken.

...
14.04 | 17:27

Min farfar Patrik Svensson (senare Sölvell) arbetade då i Sibbhult och var troligen den som tog fram patentet - han åkte bla runt och sålde dessa kartor som var

...
28.01 | 18:28

Flyttade från Sibbhult 1950

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS